Leipomassa oli mukana prinsessa, joten kuivatut karpalot olivat tietenkin prinsessamarjoja.
Raaka-aineet:
115 g voita
170 g vehnäjauhoja
1/2 tl ruokasoodaa
1/4 tl leivinjauhetta
144 g sokeria
16 g siirappia
1 muna
1 tl vaniljauutetta
40 g valkoista suklaata rouhittuna
110 g tummaa suklaata rouhittuna
1 dl kuivattuja karpaloita
Ohje:
Vatkaa huoneen lämpöinen voi sekä sokeri ja siirappi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää muna ja vaniljauute hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita kuivat aineet käännellen taikinaan. Lisää suklaat ja marjat, sekoita pohjaa myöten.
Ota taikinasta ruokalusikallisen kokoisia möykkyjä pellille muutaman sentin välein. Paista 190 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia - ei liian kypsiksi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti