keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Kermainen kalkkunapastavuoka

Ruoassa on maltillisesti suolaa ja mausteita, koska tätä tarjotaan myös taaperollemme. 


Raaka-aineet:
1 pkt kalkkunanjauhelihaa
1/2 dl sipulia kuutioina
broilerimaustetta
100 g maustamatonta tuorejuustoa
10 cm kesäkurpitsaa raastettuna
300 g pastaa
2,5 dl ruokakermaa 
1 dl vettä

Ohje:
Keitä pasta kypsäksi ohjeen mukaan. 

Paista jauheliha kypsäksi öljyssä, lisää sipuli ja kesäkurpitsa ja kuullota hetki. Mausta broilerimausteella ja lisää tuorejuusto. 

Sekoita uunivuoassa kypsät makaronit ja jauheliha. Lisää ruokakerma ja vesi, sekoita. 

Paista uunissa 225 asteessa 10-15 min. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti