sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kana-perunavuoka

Raaka-aineet:

330 g sitruuna-oliiviöljymarinoituja kananfileitä
oliiviöljyä
1 sipuli 
1/3 paprika
4 dl ruokakermaa
1 dl vettä 
3 tl Dijon-sinappia
1 rkl soijakastiketta
1 kanaliemikuutio
1 ps pakastepinaattia
10 perunaa

Ohje: 

Pilko kana ja ruskista pannulla öljyssä. Lisää silputut sipulit ja pilkottu paprika, kuullota hetki. Lisää pinaatti, ruokakerma, vesi, liemikuutio, soijakastike ja sinappi. Sekoita, anna kiehahtaa. 

Viipaloi kuoritut perunat. 

Öljyä uunivuoka. Laita vuoan pohjalle ensin hieman kanakastiketta, ja sen jälkeen kerroksittain perunoita ja kastiketta. Jätä päällimmäiseksi n 1-2 dl kastikkeen lientä. 

Paista 200 asteessa noin tunti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti