perjantai 7. helmikuuta 2014

Kanapiirakka

Kerrankin hieman erilainen suolainen piirakka! 

Raaka-aineet:
1 piirakkapohja
400 g kananpojan jauhelihaa
1 sipuli
1/2 kesäkurpitsaa
1 pkt fetaa
2 dl ruokakermaa
1 dl maitoa 
2 kananmunaa
currya 
paprikajauhetta
yrttisuolaa
basilikaa
oliiviöljyä

Ohje: 

Anna pohjan sulaa, painele vuokaan ja esipaista paketin ohjeen mukaan. 

Silppua sipuli, pilko kesäkurpitsa ja paista ne yhdessä jauhelihan kanssa. Mausta curryllä, paprikajauheella ja yrttisuolalla. Levitä paistos piirakkapohjan päälle. 

Pilko feta ja levitä jauhelihan päälle. Sekoita munat ja maito keskenään ja mausta yrttisuolalla ja basilikalla. Kaada piirakkapohjan päälle. 

Paista uunissa 200 asteessa 20-25 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti