lauantai 30. elokuuta 2014

Jauhelihabataattilaatikko

Tämä nopea lohturuoka on maistunut hyvin taaperollekin. 

Raaka-aineet

1 bataatti
5-8 perunaa
1 palsternakka 
3 rkl voita
5 dl maitoa 
+ 1 tl suolaa
400 g jauhelihaa
1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä 
yrttimaustetta

Ohje: 

Kuori ja kuutioi bataatti, perunat ja palsternakka, ja keitä kypsiksi. Soseuta ja sekoita joukkoon voi, suola ja maito. 

Kuullota sipuli, lisää loppuvaiheessa silputtu valkosipuli, siirrä sivuun odottaan. Paista jauheliha kypsäksi, lisää sipuli ja mausta yrttimausteella ja suolalla. 

Sekoita jauhelihaseos bataattisoseeseen. Kaada uunivuokaan, paista uunissa 225 asteessa 30-40 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti