keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Soijarouhe-spagettilaatikko

Tämä spagettilaatikko on vastaava kuin aiemmin postaamani kanaversio, mutta vielä nopeampi tehdä. 



Raaka-aineet:

250 g spagettia
suolaa
2 dl soijarouhetta
1/2 kasvisliemikuutio
10 cm kesäkurpitsaa
1 tlk tomaattikastiketta
2 dl ruokakermaa
juustoraastetta 

Ohje:

Keitä spagetti suolalla ja soijarouhe kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi ohjeen mukaan. Raasta kesäkurpitsa. 

Sekoita voidellussa vuoassa spagetti, soijarouhe, kesäkurpitsa, tomaattikastike ja kerma. Ripottele päälle juustoraaste. 

Paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti