perjantai 2. tammikuuta 2015

Kana-spagettilaatikko

Tämä vuoka kaipasi syödessä suolaa, suolataso tehdessä valittiin naperollemme sopivaksi. 

Raaka-aineet: 

250 g spagettia
1 ptk kanan fileitä
1 punasipuli 
10 cm kesäkurpitsaa
1 dl punaisia linssejä
broilerimaustetta
sitruunamehua 
4 dl kookosmaitoa
1/2 dl ruokakermaa (tarvittaessa)
juustoraastetta

Ohje: 

Katkaise spagetti kolmeen osaan ja keitä kypsäksi. 

Huuhtele ja keitä linssit kypsiksi. 

Pilko sipuli ja raasta kesäkurpitsa, kuullota kypsäksi ja siirrä sivuun. Suikaloi kana ja paista kypsäksi, mausta broilerimausteella ja sitruunanmehulla. Lisää kasvikset ja linssit sekaan. 

Laita vuokaan kerroksittain spagetti ja kanaseos, sekoita hieman. Kaada päälle kookosmaito ja tarvittaessa ruokakerma, ja ripottele pintaan juustoraastetta. 

Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti