Söimme ruoan säilöttyjen punajuurien ja suolakurkkujen sekä uuniperunoiden (pestyjä perunoita pistellään haarukalla, 8 min mikrossa + 1 h uunissa 180 asteessa) kanssa
Raaka-aineet:
450 g karitsan jauhelihaa
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattipyrettä
6 anjovisfileetä
2 dl lihalientä (vasikan fondista)
1,5 dl ruokakermaa
5 rkl anjoviksen öljyä
Ohje:
Kuullota silputtu sipuli ja siirrä kattilaan odottamaan. Kypsennä jauheliha erissä ja lisää kattilaan. Lisää murskatut valkosipulit, tomaattipyre, anjovikset ja lihaliemi. Keitä n 30 min miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes neste on haihtunut. Soseuta sauvasekoittimella, lisää sekaan kerma ja mausta anjovisöljyllä. Kuumenna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti