sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Uuninieriää yrttien kera

Nieriä valmistui meillä soveltaen Kaikki äitini reseptit -blogin ohjetta kokonaiselle uunilohelle (http://kaikkiaitinireseptit.blogspot.fi/2014/12/uunilohi-koska-joulu-allakin-on-syotava.html?m=1). Suolan lisäsimme vasta pöydässä. 

Tämä oli todella herkullista! 



Raaka-aineet: 

1 nieriäfile
lehtipersiljaa
tilliä
1/2 sitruuna (mehu ja kuori)
2 valkosipulin kynttä
voita

Ohje: 

Silppua tilli ja lehtipersilja (n 1 dl silppua yhteensä). Murskaa valkosipuli ja raasta sitruunankuori, ja sekoita yrtteihin.  

Laita file nahka alaspäin öljyttyyn vuokaan ja leikkaa siihen viiltoja ("taskuja") n 4-5 cm välein. 

Tunge taskuihin yrttiseosta ja reippaat viipaleet voita. Viipaloi sitruunanpuolikas ja laita viipaleet kalan päälle. 



Paista uunissa n 220 asteessa n 15 minuuttia tai kunnes kala on kypsää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti