Soveltelin tämän ruoan netistä löytämieni reseptien pohjalta.
400 g Alaskanseiti fileepaloja (pakaste, Pirkka)
oliiviöljyä
suolaa
sitruunamehua
15 cm kesäkurpitsaa
1 pieni punasipuli (tai 1/2 normaalia)
reilu kourallinen tuoretta basilikaa
1 rs kirsikkatomaatteja
2,5 dl ruokakermaa
Ohje:
Voitele uunivuoka öljyllä ja levitä jäiset kalat vuokaan. Mausta sitruunamehulla ja suolalla. Kuori (halutessasi) kesäkurpitsa, viipaloi se ja punasipuli puolikuiksi ja levitä kalan päälle. Silppua basilika ja levitä päälle. Puolita kirsikkatomaatit ja levitä päälle.
Kaada ruokakerma tasaisesti päälle ja mausta vielä hieman suolalla. Paista uunissa 225 asteessa noin 40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti