sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kinkkupiirakka

Piirakoiden kanssa olen viime aikoina ollut laiskalla linjalla - olen käyttänyt valmispohjia ja muutenkin koonnut piirakat helpoista raaka-aineista. 

Tällä kertaa tein kaksi kinkkupiirakkaa - tässä ohjeessa kuitenkin määrät yhtä piirakkaa varten.   

Raaka-aineet:
 
1 valmis pohja (pakaste)
200 g palvikinkkua
1/2 suippopaprika 
150 g emmental- ja cheddarraastetta
2-3 munaa
1 prk Creme Bonjour Cuisinea
1 dl ruokakermaa

Ohje: 

Painele piirakkapohja vuokaan 

Suikaloi kinkku ja paprika ja levitä pohjan päälle. Sekoita Creme Bonjour Cuisine, ruokakerma, juusto ja munat keskenään ja kaada täytteiden päälle. 

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti