Tämän wokin kastike on sama, kuin pad thaissa.
400 g kananpojan jauhelihaa
4 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 porkkanaa
1 keltainen paprika
1 pkt tuoretta pinaattia
oliiviöljyä
2 tl inkivääritahnaa
4,5 rkl osterikastiketta
2,5 rkl kalakastiketta
3 tl tamarinditahnaa
3 tl sokeria
riisinuudeleita
Ohje:
Sekoita osterikastike, kalakastike, tamarinditahna ja sokeri. Keitä nuudelit kypsiksi, huuhtele kylmässä vedessä ja kaada niiden joukkoon kastike.
Paista wokkipannussa jauheliha oliiviöljyssä kypsäksi, lisää loppuvaiheessa valkosipuli ja siirrä odottamaan. Paista sipulit, paprika ja porkkanat napsakoiksi. Lisää pinaatti pannulle ja anna paistua. Lisää jauheliha ja inkivääritahna, sekoita. Lisää lopuksi nuudelit ja sekoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti