keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Nakkikastike

Meillä nakkikastike tehdään Safkaa-kirjan ohjeella, sen mitä nyt näin perinteiseen ruokaan reseptiä tarvitaan. 


(Hmmm, kuvien puute ei ehkä olekaan ongelma näinkin esteettisten ruokien osalla...)

Raaka-aineet:

1 pkt nakkeja
1 sipuli
1 rkl jauhoja
2,5 dl vettä
1 dl kermaa 
1 rkl tomaattipyrettä 
suolaa 
pippuria
voita paistamiseen

Ohje: 

Silppua sipuli ja kuullota se voissa. Pilko nakit ja paista sipulin kanssa hetki. Ripottele vehnäjauhot pannulle ja sekoita. Lisää vesi koko ajan sekoittaen, sitten kerma ja tomaattipyre. Mausta suolalla ja pippurilla. Kiehauta ja hauduta sitten vielä 5 minuuttia. 

Tarjoa esimerkiksi perunamuusin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti