perjantai 21. marraskuuta 2014

Uunilohta ja katkarapuja

Tämä uunilohi syntyi kaverini inspiroimana (kiitos, S!), ja vaikka resepti oli simppeli, hain tukea vielä Hellapoliisin reseptistä. 



Raaka-aineet:

1,25 kg lohta
öljyä
suolaa
pippuria
200 g katkarapuja
2 dl kermaa
1 prk Creme Bonjour Cuisinea (valkosipuli - yrtti)
tilliä

Ohje:

Laita lohi öljyttyyn vuokaan, laita päälle suolaa ja pippuria.  Paista uunissa 200 asteessa n 10 min. Sekoita kerma, Creme Bonjour ja silputtu tilli. Ota lohi uunista, ripottele päälle katkaravut ja kaada kermaseos päälle. Paista uunissa, kunnes lohi on kypsä. 

Meillä kypsyminen kesti yllättävän kauan, vielä n 20-30 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti