maanantai 29. heinäkuuta 2013

Fetasalaatti

Viime päivinä ollaan oltu niin paljon liikkeellä, että ruoanlaitto on jäänyt minimiin. Eilen mies palasi kuitenkin töihin, ja arkirytmi pitäisi taas löytää. 

Päivällä söin lounaan tytön nukkuessa Four Seasonsissa Kapteeninkadulla, ja eilen illalla syötiin fetasalaattia. Muiden ohjeiden puutteessa tässä sitten resepti siihen kaikessa yksinkertaisuudessaan. 


Raaka-aineet:

1 ruukkusalaatti
2 tomaattia
1/2 kurkku
1 kevätpunasipuli varsineen
2 retiisiä  
1 pkt fetaa
1/2 purkkia oliiveja
Oliiviöljyä, balsamicoa, suolaa, pippuria

Ohje: 
Pese vihannekset, pilko kaikki ja kasaa lautaselle. Mausta makusi mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti