Tyttäremme rakastaa Hipp-merkkistä tomaattimozzarellapastaa, ja yritin tehdä itse edes vähän sinne suuntaan olevaa ruokaa, eli tomaattipastaa jauhelihalla. Resepti on uusavuttomasti sekoitus netistä löytyneitä ohjeita ja omaa sovellusta. Lopputulos oli sinänsä hyvää, muttei kovinkaan tomaattista.
Raaka-aineet:
200g vähärasvaista luomujauhelihaa
500g porkkanaa
200g palsternakkaa
4 tomaattia
1 pieni sipuli
5 dl vettä
1/2 rkl Herbamare kasvisliemitiivistettä (suolaton)
tuoretta basilikaa
pientä pastaa
Ohje:
Kalttaa tomaatit ja kuori ne sekä muut vihannekset ja pilko reiluiksi paloiksi. Laita kattilaan, lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kasvisliemitiiviste ja anna hautua noin 1/2 tuntia.
Lisää jauheliha ja keitä noin 5 minuuttia. Lisää basilika ja soseuta sauvasekoittimella.
Keitä pasta kypsäksi (minulla oli Italiasta ostettua vauvapastaa), ja lisää soseen sekaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti