Raaka-aineet (kahdelle lounaaksi):
1,5 dl kvinoaa
1 tl kasvisliemitiivistettä
1 pkt fetaa
6 kirsikkatomaattia
1/2 kevätpunasipuli
3 retiisiä
10 cm kurkkua
salaattia
1/2 dl oliiviöljyä
1 loraus sitruuna-valkoviinietikkaa
1 rkl hunajaa
6 lehteä tuoretta basilikaa
2 tl oreganoa
Ohje:
Keitä kvinoa kasvisliemessä paketin ohjeen mukaan, ja huuhtele kylmällä vedellä.
Silppua basilika pieneksi ja sekoita kastikkeen ainekset.
Pilko sipuli, kurkku ja retiisit, ja sekoita tarjoilukulhossa kastike niiden joukkoon. Lisää kvinoa, puolitetut kirsikkatomaatit, revitty salaatti ja paloiteltu feta. Sekoita varovasti ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti