perjantai 16. elokuuta 2013

Kvinoasalaatti fetalla

Tämä kvinoasalaatti valmistui hyvin vauhdikkaasti kaappien löydöistä, enkä ehtinyt edes ottaa siitä kuvaa lasten lounaskaaoksen keskellä. 

Raaka-aineet (kahdelle lounaaksi):

1,5 dl kvinoaa
1 tl kasvisliemitiivistettä

1 pkt fetaa
6 kirsikkatomaattia
1/2 kevätpunasipuli
3 retiisiä 
10 cm kurkkua
salaattia

1/2 dl oliiviöljyä
1 loraus sitruuna-valkoviinietikkaa
1 rkl hunajaa
6 lehteä tuoretta basilikaa
2 tl oreganoa

Ohje: 

Keitä kvinoa kasvisliemessä paketin ohjeen mukaan, ja huuhtele kylmällä vedellä.

Silppua basilika pieneksi ja sekoita kastikkeen ainekset. 

Pilko sipuli, kurkku ja retiisit, ja sekoita tarjoilukulhossa kastike niiden joukkoon. Lisää kvinoa, puolitetut kirsikkatomaatit, revitty salaatti ja paloiteltu feta. Sekoita varovasti ja nauti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti