Tämä kvinoasalaatti on lähes samanlainen kuin aiemmin julkaisemani, mutta kaapit olivat edellistä kertaa tyhjemmät, ja juustoksi valikoitui mozzarella.
Raaka-aineet (kahdelle lounaaksi):
1 dl kvinoaa
1 kasvisliemikuutio
1 pkt mozzarellaa
2 tomaattia
1/2 dl pakasteherneitä
3 pakastepinaattikuutiota
cosmopolitan-salaattia (tai muuta rapeaa salaattia)
1/2 dl oliiviöljyä
1 loraus valkoviinietikkaa
1 rkl hunajaa
reilu kourallinen tuoretta basilikaa
2 tl oreganoa
1 tl rosmariinia
Ohje:
Keitä kvinoa kasvisliemessä paketin ohjeen mukaan, ja huuhtele kylmällä vedellä.
Silppua basilika pieneksi ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset.
Pilko mozzarella ja sekoita tarjoilukulhossa kastikkeen joukkoon, ja anna maustua sillä aikaa kun sulatat herneet ja pinaatin. Lisää kvinoa tarjoilukulhoon ja sekoita hyvin. Lisää vielä pilkotut tomaatit ja revitty salaatti. Sekä pinaatti ja herneet. Sekoita ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti