Torilla myytiin kanttarelleja erittäin edullisesti, ja meillä taitaakin tänä syksynä sienestys jäädä torin varaan. Puolet kanttarelleista paistoin varastoon pakkaseen ja toisesta puolesta tein tämän piirakan.
Raaka-aineet:
1,5 l kanttarelleja
öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 munaa
1 prk Creme Bonjour Cuisine valkosipuli ja yrtit
2 dl ruokakermaa
1 valmis suolainen piirakkapohja
Ohje:
Silppua sipulit ja paista kuivalla pannulla, kunnes suurin osa nesteistä on irronnut. Kuutioi sipuli ja valkosipuli. Lisää pannulle öljyä sekä sipuli ja valkosipuli, ja kuullota ne kypsiksi.
Riko munien rakenne kulhossa ja sekoita sekaan Creme Bonjour Cuisine ja ruokakerma.
Painele piirakkapohja vuokaan, lisää päälle sienipaistos ja kaada päälle munaseos. Paista uunissa 200 asteessa n. 35 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti