2 perunaa
1 palsternakka
1 kesäkurpitsa
1 munakoiso
2 tomaattia
1 pkt vuohenjuustoa
hunajaa
tuoretta basilikaa
oreganoa (tuoretta tai kuivattua)
öljyä
suolaa
mustapippuria
cashewpähkinöitä
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pilko peruna suupaloiksi ja pyörittele öljyssä ja oreganossa. Kaada uunivuokaan ja laita uuniin. Pilko palsternakka ja lisää uuniin perunoiden sekaan. Anna perunoiden ja palsternakan olla uunissa yhteensä 15-20 minuuttia.
Pilko kesäkurpitsa ja munakoiso ja pyörittele öljyssä. Viipaloi tomaatit ja vuohenjuusto. Silppua basilika pieneksi silpuksi.
Lisää kesäkurpitsa ja munakoiso uuniin perunoiden ja palsternakan päälle ja anna olla noin 10 minuuttia. Lisää päälle tomaatit ja kaada niiden päälle muutama loraus hunajaa. Ripottele tomaattien päälle vielä basilika ja muutama ripaus suolaa ja pippuria. Lisää päälle lopuksi vuohenjuusto ja anna olla uunissa vielä noin 10 minuuttia.
Paahda cashewpähkinöitä kuivalla pannulla kunnes ne hieman ruskettuvat ja ne alkavat tuoksua paahdetuilta (muista tarkkailla - pähkinät palavat helposti). Lisää pähkinät paistoksen päälle, kun olet ottanut sen uunista.
Tarjoa hyvän leivän kanssa.
tuoretta basilikaa
oreganoa (tuoretta tai kuivattua)
öljyä
suolaa
mustapippuria
cashewpähkinöitä
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pilko peruna suupaloiksi ja pyörittele öljyssä ja oreganossa. Kaada uunivuokaan ja laita uuniin. Pilko palsternakka ja lisää uuniin perunoiden sekaan. Anna perunoiden ja palsternakan olla uunissa yhteensä 15-20 minuuttia.
Pilko kesäkurpitsa ja munakoiso ja pyörittele öljyssä. Viipaloi tomaatit ja vuohenjuusto. Silppua basilika pieneksi silpuksi.
Lisää kesäkurpitsa ja munakoiso uuniin perunoiden ja palsternakan päälle ja anna olla noin 10 minuuttia. Lisää päälle tomaatit ja kaada niiden päälle muutama loraus hunajaa. Ripottele tomaattien päälle vielä basilika ja muutama ripaus suolaa ja pippuria. Lisää päälle lopuksi vuohenjuusto ja anna olla uunissa vielä noin 10 minuuttia.
Paahda cashewpähkinöitä kuivalla pannulla kunnes ne hieman ruskettuvat ja ne alkavat tuoksua paahdetuilta (muista tarkkailla - pähkinät palavat helposti). Lisää pähkinät paistoksen päälle, kun olet ottanut sen uunista.
Tarjoa hyvän leivän kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti